EDUARD A. CONSTANTIN

Avocat Specializat în Drept Penal

Despre Noi

Cabinetul de Avocat Eduard A. Constantin a fost înființat în anul 2012, fiind specializat în cauze penale ce vizează criminalitatea organizată, traficul de droguri, traficul de persoane, infracțiunile informatice, infracțiunile economice, infracțiunile rutiere, infracțiunile cu violență și alte infracțiuni grave.

Cabinetul oferă servicii calificate de asistență juridică cetățenilor români și străini care sunt cercetați sau judecați de autoritățile judiciare din România, inclusiv în cadrul procedurilor internaționale de anchetă și extrădare. Relația avocat-client se bazează pe onestitate, probitate, corectitudine, sinceritate, loialitate şi confidenţialitate. Comunicăm prompt și eficient cu clienții noștrii.

TRAFIC DE
DROGURI

INFRACȚIUNI
INFORMATICE

INFRACȚIUNI
ECONOMICE

INFRACȚIUNI
RUTIERE

avocat drept penal Eduard Constantin

Alege un avocat dedicat cazului tău

Suntem loiali clienților noștri și analizăm fiecare caz cu atenție maximă. Ne dedicăm cazului tău printr-o documentare adecvată și prin elaborarea unor strategii de apărare individualizate, în funcție de prima discuție, actele dosarului, profilul tău psihologic și alte elemente noi. Acționăm cu diligența necesară și facem totul ca interesele tale să se realizeze. Pentru tine ne deplasăm oriunde în țară.

Nu tolerăm întârzierea nejustificată a procedurilor judiciare sau încălcarea drepturilor procesuale ale clienților. Reacționăm prompt la orice abuz al autorităților și utilizăm toate mijloacele legale în apărarea ta. Respingem orice conduită contrară independenței și libertății profesionale. Suntem activi pe tot parcursul procesului și ne informăm periodic de stadiul dosarului tău.

Garantăm secretul profesional, confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal ale clienților noștri. Toate discuțiile și formalitățile interne se desfășoară într-un cadru oficial, solemn și securizat. La sediul autorităților nu acceptăm vreo imixtiune în relația avocat-client, solicitând de fiecare dată asigurarea confidențialității discuțiilor și actelor, în condițiile legii.

Ne implicăm personal în toate activitățile judiciare și menținem o legătură strânsă cu clienții noștri. Comunicarea este esențială pentru o relație de succes cu clientul, astfel că explicăm detaliat acestuia specificul procesului penal, dispozițiile organelor judiciare, drepturile și obligațiile sale procesual, dar și linia de apărare. Suntem la dispoziția ta cu răspunsuri prompte la probleme de drept penal.

Alege un avocat dedicat cazului tău

Suntem loiali clienților noștrii și analizăm fiecare caz cu atenție maximă. Ne dedicăm cazului tău printr-o documentare adecvată și prin elaborarea unor strategii de apărare individualizate, în funcție de prima discuție, actele dosarului, profilul tău psihologic și alte elemente noi. Acționăm cu diligența necesară și facem totul ca interesele tale să se realizeze. Pentru tine ne deplasăm oriunde în țară.

Nu tolerăm întârzierea nejustificată a procedurilor judiciare sau încălcarea drepturilor procesuale ale clienților. Reacționăm prompt la orice abuz al autorităților și utilizăm toate mijloacele legale în apărarea ta. Respingem orice conduită contrară independenței și libertății profesionale. Suntem activi pe tot parcursul procesului și ne informăm periodic de stadiul dosarului tău.

Garantăm secretul profesional, confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal ale clienților noștrii. Toate discuțiile și formalitățile interne se desfășoară într-un cadru oficial, solemn și securizat. La sediul autorităților nu acceptăm vreo imixtiune în relația avocat-client, solicitând de fiecare dată asigurarea confidențialității discuțiilor și actelor, în condițiile legii.

Ne implicăm personal în toate activitățile judiciare și menținem o legătură strânsă cu clienții noștrii. Comunicarea este esențială pentru o relație de succes cu clientul, astfel că explicăm detaliat acestuia specificul procesului penal, dispozițiile organelor judiciare, drepturile și obligațiile sale procesuale, dar și linia de apărare. Suntem la dispoziția ta cu răspunsuri prompte și pertinente.

avocat drept penal Eduard Constantin

Cu ce te poate ajuta un avocat penalist bun

Avocatul penalist are un rol important în societate, fiind garantul respectării drepturilor și libertăților omului în relația cu organele de represiune penală, dar și în relația cu cetățenii de rând. Avocatul penalist te apără de abuzurile societății, dar totodată te ajută să înțelegi consecințele unor fapte penale, să-ți conservi sau să-ți valorifici unele drepturi, evitând astfel un conflict de drept penal.

Noi te putem ajuta să înțelegi legea penală și consecințele nerespectării ei în cel mai profesionist mod, dar și să te protejezi de eventuale abuzuri ale organelor de represiune penală, dacă deja s-a născut un raport de conflict. Evaluăm validitatea actelor de urmărire penală, dar și modul de administrare a probelor, astfel încât să te bucuri de o soluție justă.

Elaborăm pentru tine cele mai bune strategii de apărare. Propunem toate probele necesare în susținerea drepturilor și intereselor tale. Suntem alături de tine pe toată perioada procesului penal și te sfătuim cu privire la atitudinea ta procesuală.

Facem cereri, plângeri și memorii în apărarea drepturilor tale. Verificăm frecvent stadiul dosarului și veghem la soluționarea cu rapiditate a acestuia. Te informăm cu promptitudine.

Asistăm la toate activitățile de urmărire penală și de judecată. Te reprezentăm cu demnitate, curaj și profesionalism în fața tuturor unităților de poliție și parchet, dar și în fața tuturor instanțelor de judecată de pe teritoriul României.    

avocat penalist

Profilul Avocatului

Eduard A. Constantin este avocat penalist, membru al Baroului București, cu experiență practică peste 10 ani. Pledează în cauze penale ce vizează criminalitatea organizată, traficul de droguri, traficul de persoane, infracțiunile informatice, infracțiunile economice, infracțiunile rutiere, infracțiunile cu violență și alte infracțiuni grave. Are dreptul să practice profesia la nivelul tuturor unităților de poliție și parchet, precum și la nivelul tuturor instanțelor de judecată, având competență națională.   

Este doctorand în drept penal, cadru didactic universitar, autor și coautor de cărți și articole juridice. Participă frecvent la diverse conferințe și seminarii naționale și internaționale, fiind la curent cu toate noutățile legislative și de practică judiciară. Este vicepreședinte al Asociației Avocaților Penaliști din România (AAvPR) și membru al Asociației Internaționale de Drept Penal (AIDP) și al Asociației Române de Științe Penale (ARSP).

PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE

Evaluarea Cazului

    Adaugă documente